Haninge Sveavalvet Fastighet

Söderbymalm 7:6

Fastighet i Handens Industriområde

Denna fastighet är belägen i Handens Industriområde och erbjuder mångsidiga anpassningsmöjligheter. Den imponerar med sitt välformade tak, som vittnar om dess historia som en reparationshall för spårvagnar. Byggnaden kan anpassas i sin helhet eller delas upp i mindre enheter, vilket ger flexibilitet för olika verksamheter.

Fastigheten har tre stora portar med en höjd på 4,6 meter och en bredd på 5 meter, vilket underlättar enkel tillgång och logistik. Takets höjd är imponerande 7,80 meter, och det finns fritt utrymme på 5,2 meter under traversen, vilket möjliggör effektiv hantering av utrustning och material.

Denna lokal erbjuder inte bara historisk charm med sitt välvt tak och industriella arv, utan också modern funktionalitet och möjligheter till anpassning för olika verksamheter. Oavsett om det är en stor produktionsenhet eller flera mindre företagslokaler, är denna fastighet en spännande möjlighet för företag som letar efter en flexibel och anpassningsbar arbetsplats.

Adress

Hantverkarvägen 28

Fastighetstyp:Verkstad, lätt industri

Tomt yta
5254KVM
Lokal yta
1669KVM

Haninge Sveavalvet Fastighet

Allmän information

BYGGÅR: 1965, 1993
PLANLÖSNING: Industrilokal med travers, kontor och omklädningsrum om totalt 830 kvm med möjlighet till flexibel hyresgästanpassning.
Utomhusytor om ca 800 kvm att disponera.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt placerad i Handens Industriområde, många av företagen i området har verksamheter som riktar in sig mot fordon. Några av företagen i området är till exempel Postnord, Meca bilverkstad, HTM Bil & Maskin, Torvalla Däck, Torvalla Bil, Mekonomen Bilverkstad, Mobility Motors, Carglass, Cartrade Sweden.

Lediga ytor Ikon

Hyreslediga ytor

SE OBJEKT