Om Sveavalvet

Om Sveavalvet

Välkommen till Sveavalvet

Sveavalvet är ett svenskt fastighetsbolag med kontor i Stockholm och Sundsvall.

Sveavalvet ett svenskt fastighetsbolag med kontor i Stockholm och Sundsvall. Vi är en gemensam satsning, ägda till 50% av Bilbolaget Invest Sundsvall AB och Kvalitena AB, två ledande aktörer inom sina respektive områden. Vi äger fastigheter runt om i Sverige.

Nyckeltal

 • Fastighet ikon

  Antal fastigheter

  12

 • Värde ikon

  Fastighetsvärde

  400 Mkr

 • Area ikon

  Uthyrbar area

  33 tusen KVM

Bilbolaget är en Volvoåterförsäljare som grundades 1935 och har varit i samma familjs ägo sedan dess. Företaget driver 17 anläggningar för personbilar och lastvagnar från Sundsvall/Timrå i norr ner längs kusten till Uppsala/Norrtälje i syd. Företaget är dessutom en av landets större Toyotaåterförsäljare med 7 anläggningar mellan Luleå och Gävle under varumärket Bilinorr.
Besök Bilbolagets hemsida.

Kvalitena Logotyp

Kvalitena har en portfölj av fastigheter i Stockholm och äger även ca 100 fastigheter i Texas och New Mexico, USA, Kvalitena äger även bland andra företag som Green Deere, Huski och Industriflyg. Deras breda kompetens inom fordonshandel och fastigheter gör dem till en viktig del av Sveavalvets framgång.
Besök Kvalitenas hemsida.

Vårt Uppdrag

Vi på Sveavalvet ska äga och förvalta lätt industri och bilhallar. För tillfället äger vi 12 fastigheter, en av våra större hyresgäster är Bilbolaget  som vi har ett nära och tät kontakt med gällande behov och framtida utveckling.

Varför Välja Sveavalvet?

Sveavalvet är en trygg och engagerad hyresvärd, vi har en samlad kompetens för att driva våra och våra hyresgästers affärer framåt. Bra affärer för våra hyresgäster är bra affärer för oss.

Kundfokus: Våra kunder är vår främsta prioritet. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer genom att erbjuda god service och flexibla lösningar som möter våra kunders olika unika behov.

Hållbarhet: Byggnader är utrymmen där människor lever, arbetar och vårdar relationer. De ger skydd, värme och ro men är även en plats för inspiration och utveckling. Som fastighetsbolag har vi ansvar för att bidra till god samhällsutveckling och människors välmående. Vi på Sveavalvet är fast beslutna att minimera vår miljöpåverkan, och vi arbetar konstant med att integrera hållbara teknologier och metoder i alla våra fastigheter. Genom att investera i energieffektiva lösningar och intelligenta klimatkontrollsystem strävar vi efter att skapa en energisnål drift som gynnar både våra hyresgäster och miljön. Dessutom är vi dedikerade till att minimera vår negativa inverkan på miljön genom att använda hållbara byggmaterial och integrera cirkulära arbetssätt i våra projekt.

Kontakta Oss

Oavsett om du är i behov av lager, verkstad eller söker efter flexibla industrilokaler är Sveavalet din pålitliga partner. Kontakta oss i dag så kan vi berätta mer om våra fastigheter och hur vi kan stödja din verksamhet. Tillsammans skapar vi en framgångsrik och hållbar affärsframtid.